Skip to main content
  • Lepd meg magad és párod néhány szexi fotóval
    Boudoir és Glamour fotózás
  • Kovács Kata Fotó
    Családi fotózás
  • Gyerek, tini fotók - portré fotózás
    Kovács Kata Fotó

adv

Kovács Kata fotós

Fényképész családba születtem, elég hamar, már tizenévesen kezemhez ragadt a fényképezőgép és elvarázsolt a „sohavisszanemtérő" pillanat.


Fotóriporterként kezdtem, sajtótájékoztatók, konferenciák, szépségversenyek, Forma 1-es rendezvények fotózásával. Közben minden szabadidőmben lencse végre kaptam barátnőimet, ismerőseimet. Jópáran közülük a divatszakma ismert szakemberei. A’90-es években divatfotósként dolgoztam. A Voilá divatmagazinnal debütáltam, ahonnan egyenes út vezetett az akkoriban induló hetilapok és havilapok címlapjai, divat- és szépségoldalainak fotózásaihoz. 1998-tól egyre több felkérés érkezett gyermekdivat fotók készítésére, így került fókuszba a gyermekek, családok és kismamák fotózása. Ezután már, nemcsak havilapok megrendeléseit teljesítettem, hanem magánszemélyek részére is fényképeztem. Azóta dolgozom stúdió fotózások keretében, illetve szabadon választott helyszíneken.


Szeretek összehangolódni a modellemmel… egy rövid személyes találkozó alkalmával a stúdióban, ahol közösen választunk stílust, hangulatot, háttereket az elképzeléseihez.


"Kislánykorom óta képekben látom a világot! Apró, pici képkockákban… Láss Te is az én szememmel!"

Műtermem

A Budai Vár aljában, a Duna közelségében, otthonos, elegáns műteremben, állandóan változó, szezonálisan megújuló enteriőrökben bővelkedő helyszínen várlak szeretettel!


A Fő utcáról nyíló Ponty utcában van a fotóstúdió. Könnyű idetalálni akár tömegközlekedéssel, akár autóval érkezel. A 130 négyzetméteren mindent megtalálsz, hogy teljes mértékben otthon érezd magad, amikor felkészülsz a fotózásra. Ez egy nagy fogadórésszel ellátott, ízlésesen berendezett, exkluzív műterem, ahol nyugodt környezetben, kényelmesen átállhatsz a városi forgatagból a magánszférádba. Itt már fogsz tudni magaddal foglalkozni és kellemesen eltöltheted azt a pár órát. Találsz nálunk sminkszobát öltözővel, fürdőszobát, teakonyhát és lobby-t, ahol még pihenhetsz is.


Gyere el műtermembe és tapasztald meg, hogy a fotózás program, sőt élmény is lehet. Felejtsd el az optikailag torz selfie-ket. Csinálok rólad profi fotókat!

Korábbi munkáim

Közel 2000 publikált divatsorozat és 10000 illusztáció fotó áll már mögöttem különböző heti és havi divatlapokban, magazinokban. Ezek persze mind nem jöhettek volna létre egy komoly csapat: kollégák, sminkesek, fodrászok és grafikusok nélkül, akik mindennap segítik munkámat.


1985-1990 Főfotó Fotolux Riportercsoport konferenciafotózás, Forma1-es sajtótájékoztató, szépségverseny sajtó

1990-1993 VOiLÁ divatlap, Hoppá magazin

1993-1996 Griff Gentlemen’s magazin

1994-2000 Look of the Year és Év Arca Professzionális Modellverseny (fotó és zsűri), BONTON Magazin, Gyöngy havilap

1995-2006 MEGLEPETÉS hetilap divatsorozatok kizárólagos fotózása, szépség oldalak, átváltoztatjuk sorozat, sztárportrék, címlapok

1998-2016 Anyák Lapja, Baba Magazin, Baba Patika havilapok címlapfotói, divat és szépség rovatok fotózása, tárgyfotók és illusztráció képek

1999-től Brendon katalógusok

2000-2006 HölgyVilág címlapok, művészportrék, divatsorozat, Nők Lapja (Évszakok/Egészség), Beu Monde

Szolgáltatásaim

Fotózás típusai

Többféle típusú fotózás van. Mindegyik különböző, speciális valamiben.

Mostanában szeretnél fotózásra jönni?

Amiért számos fotós közül engem válassz

Portré és modelles fotózásban nagy gyakorlattal rendelkezem, a legjobbaktól tanultam

Könnyen rádhangolódom. Több 10 éves gyakorlattal rendelkezem. Rutinomat 12 év heti lap divatoldalainak és 20 év havi lapok portréinak és illusztrációképeinek fotózásával szereztem.

Velem jól érzed magad, mert önmagad lehetsz

Nálam azt kapod, amit vártál, vagy amit még magad sem gondolsz. Kihozom belőled a maximumot anélkül, hogy megváltoztatnálak.

Professzionális technikai felszerelésem van

Kizárólag profi technikával dolgozom.

Műtermemben igazi boudoir hangulat uralkodik

imádom!!! 9 különböző stílusú enteriőr van mindig berendezve, melyeket szezonálisan változtatok.

Visszatérnek hozzám

Nagyon sok visszatérő vendégem van, akik szinte családtagokká váltak az idők folyamán.

Munkáim

Kedvenc fotóim

Itt csak néhány új fotót mutatok be portfóliómból kedvcsinálónak. További oldalaimon teljes fotógalérát láthatsz: www.boudoart.hu és www.gyermek-foto.hu

Ahogy készülnek... és amiért jók lesznek a fotóim

Fotóim és leírások blog

Találsz itt érdekességeket, újdonságokat, tanácsokat fotózáshoz, illetve leírást arról, hogy én hogy fotózom, és mit tartok fontosnak a különböző típusú fotók elkészítésénél.

Szeretnél kérdezni valamit a fotózással kapcsolatban?

Küldj üzenetet innen. Írj nekem!

Kérdezz bátran! Még nem voltál fotózáson, és egyéni kérdésed van, amire nem találtad meg a választ a honlapon? Most felteheted!

adv2