Skip to main content

adv

Csecsemő fotózás

Egy csecsemőnél, főleg egy újszülöttnél még nem szívesen enged oda senkit a kismama a babához, ez a típusú fotózás ezért különösen intim, kapcsolat alapú. A legféltettebb kincsünkről a gyermekünkről van szó. Ezen a fotózáson pedig ő van a középpontban. Megható dolog megörökíteni az első pillanatok törékeny varázsát, hiszen olyan gyorsan elillannak azok a visszahozhatatlan pillanatok. Nézd elmosolyodott, téged figyel, megismeri a hangodat, magától megfordult, mászik… Ezek tényleg visszahozhatatlanok. Ezért fontos megörökíteni ezeket egy csecsemő fotózás keretében. Még abban a rugdalózóban, ameddig ki nem növi.

 

Hol szeretnéd, hogy fotózzunk?

Javaslom az otthonotok nyugalmát, és megbeszéljük, hogy mikor menjek el hozzátok. A műtermem is kényelmes, ott is készíthetjük a fotókat, természetesen figyelemben tartva a baba napi ütemét, a megszokott ritmusotokat.

 

Csecsemő fotózás by kovacskatafoto

 

Célszerű az újszülötteket otthon, saját környezetében megörökíteni a baba 1 hetes, 10 napos korában. Időben 3-5 órával lehet számolni. A baba “alvókájától” függően, hiszen ezen a fotózáson Ő diktál. Mi csak a meleg, puha, biztonságos környezetet biztosítjuk számára. Minden fotózáshoz szükséges felszerelést viszek magammal. Ezen kívül széles újszülött kelléktárral rendelkezem, de kedvetektől függően ti is készülhettek különleges kiegészítőkkel, ötletekkel. A kedvenc babatakaró, a kis kötős sapi, stb. itt azokat a dolgokat kell összegyűjtenetek, ami számotokra kedves, ami nektek jelent valamit és később szívesen látjátok vissza a fotókon.

Alvás közben szoktam fotózni a csecsemőket, de szívesen megvárom az ásítozó ébredezést, a nézelődést.

Швидко і без зайвих питань оформити кредит миттєво онлайн відносно нова послуга, що, однак, має неабияку популярність серед українців.

 

Baba-mama fotók

A csecsemőfotózás mellett, szeretem az anyukával készült, úgynevezett baba-mama képeket is. Ezeket később, amikor már nagyobb a baba és a mama is jobban érzi magát érdemes újra megismételni, mert ezek szoktak igazán szépek, szeretetteljesek, lenni, amikor már van pár együtt töltött hónap. Mind a csecsemőfotózás, mind a baba-mama fotózás lehet az otthonotok több részletében vagy akár a kertetekben is. Egy kényelmes fotel, a kanapé, a baba szobája vagy ahol a legtöbb időt töltitek karodban fogva, kinézve az ablakon, vagy sétálgatva, hogy végre elaludjon.

 

Újszülött fotózás Budán by kovacskatafoto

Кредит без відмови з гарантованим схваленням дають приватні кредитори або ломбард, МФО. Тому кредит онлайн на карту моментально.

 

A baba-mama képeket a kisbaba 1 éves koráig feltétlenül el kell készíteni. Jó érzékkel össze tudom hangolni látványban is a mamát és a babát, kihozva a maximumot a fotóból. Az öltözék mellett fontos a testtartás, a pozitúrák. Minden baba-mama párosnak, a mama alkatától függően van előnyös beállítása. Ez az, amit jól meglátok és nagyon szexi kismama fotókat készítek. Kedvencem, amikor az oldalán fekszik a mama csak egy színes vékony selyemblúzban, és hasánál a kisbaba. A mama körbefonja a testével a kisbabát, egy védelmi gyűrűt/aurát alkot körülötte, szeretem ezt felülről nézve, pontosan középről megörökíteni.

 

Készíthetjük a csecsemő fotózás alkalmával a család többi tagjával is a fényképeket. Egy-két képen rajta lehet az anya mellett az apa is, vagy akár a kistestvérek. A baba-papa fotók is nagyon közkedveltek mostanában, az apró kis baba és a nagy apa kontrasztjával.

 

Csecsemő fotózás Budán by kovacskatafoto

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2