Skip to main content

adv

Gyerek fotózás

A gyerekek szeretnek pózolni és imádják, ha fotózzák őket. Gyorsan változnak, az egyik évben rengeteget nőnek, máskor pedig sokat komolyodnak, változnak a vonásaik, gesztusaik.

 

Tortamaszatolós és macis képek márpedig mindenkinek kellenek :-)

Amikor már megvoltak az újszülött és baba-mama fotók, az 1 éves kori tortamaszatolós képek, összeszokott már a család a kis jövevénnyel, szívesen fotózkodtok a tesókkal és családi fotózáson is. Amikor első gyerekről van szó, nagyon sok fotót készítek csak róla vagy az anyukával és az apukával hármasban. Hozzátok el alvó játékát, kevdenc maciját...

 

Gyerek fotózás Batthyány térnél by kovacskatafoto

 

Az eredmény, a fotók pedig ennek az időszaknak a megörökítése. Melyek nem csak szép emlékek, hanem nagyszerű ajándékok is a nagyszülőknek, keresztszülőknek, no meg persze saját magunknak is. Hiszen évről-évre nyomon kísérhetjük gyermekeink növekedését, fantasztikus változásait is. Vendégeim előszeretettel nagyíttatják ki a különösen jól sikerült fotókat, tetetik keretbe és a lakás egyes pontjait díszítik majd ezután. A családokat későbbi nehezebb helyzeteiben összetartják a képek adta érzések, emlékek, és elsétálva mellettük, vagy csak rájuk nézve alapban is szeretetteljes légkört adnak.

 

A műfaj, mint gyermek fotózás általában a kisgyermek kortól a kamaszkorig tart, de tinédzserfotókat is nagy számban készítek. Szeretem elkapni a gyerekek különböző arcait, grimaszait, jellemző nézéseit. A képek között vannak portrék, mellképek, egész alakos álló és akár ülő képek is. A többféle kiegészítővel és testhelyzettel mozgalmassá, változatossá tudom tenni ezeket a fotókat. Kis trükkökkel extrát is varázsolok bele, de mindent nem árulhatok el, legyen ez az én titkom. Hozd el gyermekedet/gyermekeidet műtermembe, 2-3 öltözék ruhával, kedvenc játékkal… válassz hozzájuk illően a beépített enteriőr világokból, a többit pedig bízd rám! Értek a gyermekek nyelvén, kihozom belőlük a kis csibészt, a bájost, a nevetőset, a morgós arcot és megannyi karaktert, akik mind ők.

 

Műtermi gyerek fotózás

A műtermi fotózás praktikus, mert nem időjárás függő. Szép és hangulatos műtermem, professzionális fotós gépekkel, kellékekkel és fényekkel, 12 enteriőr háttérrel és több, mint 30 választható háttérszínnel, számos kiegészítőkkel felszerelt. Válasszátok ti ki a gyermek fotózás stílusát, és a hangulatot elképzeléseitekhez, barangoljatok a galériában, nézzétek ki, hogy mi tetszik. Persze a kreativitásotoknak sem szabok határt, az egyéni ötleteiteket is szívesen megvalósítom. Elhozhatjátok a gyerekek kedvenc játékait, vagy akár a család kis kedvenceit is. Így kutyátok vagy cicátok is szerepelhet a fotókon.

 

Gyermek fotózás Budán by kovacskatafoto

 

Gyermek fotózás a szabadban

 

Változatos időjárás miatt többnyire stúdióban fotózunk, de alig várjuk, hogy különleges helyszíneken, a gyerekek által kedvelt környezetbe is mehessünk. Mivel régóta (nem merem leírni mióta) dolgozom fotósként, számos kültéri helyszínt befotóztam. A budai vár közelsége is elkényeztet, és szívesen készítek fotókat a szabadban, természetes fényben. Szívesen megyek kültéri fotózásra, akár hozzátok is, kedvenc helyetekre, akár Budapest környékére is.

Kisfiú fotózás Budán by kovacskatafoto

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2