Skip to main content

adv

Pockos azaz Kismama fotózás by kovacskatafoto

Amikor még a pocakban lakik

Pocakos fotózásra a 32-36 héten gyere, mert akkor már szép, gömbölyű a pocakod. A kismama fotózás egy nagyon intim és különleges műfaj, érdemes profi fotósra bízni. A képek lehetnek természetesek vagy művésziek, akár szexik is. Lehetsz egyedül a képeken, vagy a pároddal, akár gyerekeiddel is, feltéve, ha nem az elsőt várod.

Minden gyermekkel más a terhesség. Amikor később a fotókat nézegeted, betöltődik az az időszak, az állapot, amiket éreztél közben. Ezek a fotók tényleg intim hangulatban készültek, ez látszik a fotókon.
Amikor kisbabát vársz, az az életed csodálatos időszakáról szól. 

Lehet fotózni a műteremben vagy akár a természetben. Ez attól függ, az év melyik időszakában vagyunk, mennyire vagy bevállalós, hogy tudod elengedni magad akkor, ha esetleg mások is láthatnak messzebbről. A szabadtéri pocakos fotózás a fények miatt nagyon természetes tud lenni. A műterem előnye pedig, hogy minden paramétert én állítok be és nem kell alkalmazkodnunk a gyorsan változó környezeti elemekhez. Nálam számtalan háttérből választhatsz, akár a műteremben is tudok erdőt varázsolni köréd. Nagyon szeretik a kismamák is a szexi fotókat. Nálam minden gátlásodat és ruhádat le tudod vetkőzni. Ilyenkor egyszerre csak egy vendégem van. Garantálni tudom a nyugalmadat.

Ez fotózás szempontjából is különleges műfaj, ami nagyobb felkészülést igényel. A kismama hangulata, állapota nagyon befolyásolja az eredményt, ezért is jó az a női fotós, aki már átment ezen az élményen. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak ebből az időszakból. Könnyen egy hullámhosszra kerülök a kismamákkal, bizalmi légkört tudok velük kialakítani. Ezért is tartom ezt a foglalkozást az egyik leginkább kapcsolat alapú szakmának. Beszélgetünk, jól érezzük magunkat… megnyílnak a kismamák. Fotóim visszaadják az intim pillanatokat.

A pocakos fotózás megismételhetetlen, utánozhatatlan… hiszen minden babával más. Az első azért mégis minden nőnek különleges, hiszen először élik át, amikor nő a pocakjuk és egyre elevenebb.

Szeretettel várlak Téged is egy felejthetetlen játékos, ugyanakkor szexi fotózásra, melyen csak mi nőtársak veszünk részt. Reflektorfénybe kerülsz, de a főszerep természetesen a pocakodé lesz, benne a kis pocaklakóval. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2