Skip to main content

adv

Glamour és Boudoir fotózás by kovacskatafoto

Glamour és Boudoir fotózás

Szeretem, ami szexi és kihívó, ám legyen inkább finom és sokat sejtető, mintsem közönséges. 

A glamour fotózásnál igyekszem kiemelni a nőiességedet, egyediségedet, karakteredet. Lehet kicsit szexi is, de sohasem pornográf. Egy fotósorozat nőknek, amit kifejezetten rád szabunk. Készítünk egész alakos, portré- és mellképeket is többféle pozitúrában. Választunk egy hátteret, több sorozatnál többet, és hozzá illő kiegészítőket, melyeket mind a ruháddal és a stílusoddal hangolunk össze. 

Álmodozz otthon, hogy milyen kép tetszene, próbálgass ruhákat. Ha előkészülsz, itt már könnyebb dolgunk lesz. Többféle ruhát is hozz, hogy tudjunk válogatni. Műtermemben kényelmesen – e célra kialakított helységben – át tudsz öltözni és egyszerre csak egy fotózás van. Hogy milyen ruhákat? Koktélruhát, az elegáns kis feketét, magas sarkú cipőt is természetesen. Légy bátor és kreatív. Itt csak mi nők vagyunk. Merd megmutatni magad, nekünk, majd a kamerának is. Amikor elengeded magad, ott lesz az eredmény is.

Amikor már túl vagy a glamour-on bátrabb vagy, és szeretnél még-még-még szexibb, egyre többet mutató, és egyre többet sejtető képeket jó helyen jársz. A boudoir sokkal direktebb, többet mutat a testből, kacérabb, bevállalósabb stílus. Mindig nagyon ízléses és kifinomult fotókat készítünk. A fotósorozattal meglepheted magad és a választottadat is. Ez egyben egy élményfotózás, amin keresztül valóra válthatod álmaidat. Itt lehetsz sztár. Ebben segíthetek!

Ezek nem unalmas beállítású, klisé fehérneműs fényképek lesznek. Itt tényleg megmutathatod önmagad, hogy vagy igazán szexi. Itt a lehetőség! Incselkedj a kamerával, dobd be magad. Így a belső kisugárzásod, az egyéniséged is átjön a képeken keresztül.

Mindkettő fotózásra igaz, hogy a kis apró rezdüléseidből, egy-egy finom mozdulatodból én már tudni fogom mik a számodra előnyös beállítások… hiszen ez a szakmám. Már több mint 25 éve fotózok modelleket, családokat, és hozzád hasonló nőket, akik szeretnék megörökíteni szépségüket, vagy egyszerűen csak természetesen önmaguk akarnak lenni.

Tetszik az ötlet, de még nem vagy benne biztos? Pár kiló felesleget érzel magadon? E miatt nem kell elhalasztanod a fotózást, lehet, hogy felszedsz még párat, aztán bánhatod. Hidd el, tudom, hogy van ez. Legfeljebb, újra eljössz, ha leadtad, amit úgy érzel. Ez amúgy akár több hónap is lehet, gyere most! Legfeljebb megelőlegezzük a karcsúsodást és leretusálom, amit szeretnél. Az utómunkát ugyanazzal a technikával készítjük, mint a magazin címlapokat. Ebben pedig volt bőven részünk az elmúlt évtizedekben! Szóval jól fogsz kinézni, ne aggódj!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2