Skip to main content

adv

Esküvő és menyasszony fotózás by kovacskatafoto

Természetes esküvői képek a hófehér ruhában

Vannak akik a természetes esküvő hívei és nem díszítik túl sem az éttermet sem a menyasszonyt :-)

Te is ilyen esküvőt szeretnél? Te, a menyasszony leszel szép és természetes, és felesleges a túlzott giccses dekor? Szeretnél ehhez fotóst választani, de nem tudod, kiben bízz?

Nekem van érzékem a helyzetekhez, így nem maradok le a fontos pillanatokról, azokat a megfelelő helyről, kellemes távolságból, jó beállításokkal örökítem meg. Van benne tapasztalatom. Nekem az esküvő a készülődésnél (azt szoktam mondani, hogy a bugyifelhúzásnál) kezdődik és nap végén, amikor már elfáradtatok van vége. Van, aki csak a szertartást kéri, hogy fotózzam, de én jobban szeretem, ha egész nap veletek vagyok, így mindenről lesz fotótok, aminek sok évvel később nagyon fogtok örülni.

Jegyes fotózás lényege a próba! Itt a fotós megismeri a párt és elegendő fényképet készít ahhoz, hogy a menyegző napján ne tévesszen. Nagyon fontos az összehangolódás és ennek itt van meg az ideje és lehetősége. Később benneteket se zavarjalak, hogy állandóan fotózom. Egy fél napra, vagy akár egész napra is szoktunk jegyes fotózást tervezni.

A profi fotósokat esküvő előtt jó pár hónappal le kell kötni. Akinek esküvőszervező csinálja a rendezvényt ott könnyű felkészülni az eseményre, mert csak pár részletet kell tudnunk, a többi miatt szólni fog az esküvőszervező. Ennek persze bőven meg kell fizetni az árát.

Amennyiben magatoknak szervezitek az esküvőtöket, a fotósról is nektek kell gondoskodnotok. Az esküvői fotózás az egyik legfontosabb dolog a szervezési folyamatban. Időben kell időpontot egyeztetni vele és azt is megbeszélni, hogy pontosan mennyi időre szeretnétek, hogy ott legyen. Mindig időben kössétek le a fotósotokat! Ez tapasztalat! A profiknak hamar betelik a naptárjuk.

Én legjobban a kisebb, családiasabb esküvőkön szeretek fotózni. Ezek sokkal meghittebbek, nem annyira „ipariak” és sokkal gördülékenyebben is mennek, mint ahol száz feletti létszám van. Az ifjú párnak minden vendéggel van ideje foglalkozni és tényleg csak azokat hívják meg, akik szorosan a családhoz tartoznak vagy nagyon jó barátok. Szóval a meghívottak tényleg közel állnak a menyasszony és a vőlegény szívéhez. Ez a fotókon is látszik. Rengeteg természetes és igazán örömteli pillanatot lehet megörökíteni.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2