Skip to main content

adv

Családi fotózás műteremben by kovacskatafoto

Végre együtt a család

Gyorsan felcseperednek, azután egyre nehezebb egy térben és egy időben tudni a gyerekeket.

A családi fotókat praktikus a műteremben csinálni, mert így nem időjárásfüggő. Nem kockázatos, ha már végre együtt a család és semelyik tinédzsernek sincs meccse, vagy koncertje, esetleg szolfézsvizsgája, nyelvtanfolyam vagy miegymás sorolhatnám még a programjaikat. A te gondod legyen a család összehívása, a többi az én feladatom.

Családi fotózás műteremben három főtől a huszonháromig, akármennyi lehet. Többgenerációs fotózást is vállalok. Két-, három-, szerencsés esetben akár négy generációs családi fényképet is készíthetünk. Nagy öröm ez a család minden tagjának. A fotók akár bekeretezve vagy lapozható éves falinaptárnak vagy fotókönyvnek megcsinálva szép ajándék lehet a családtagoknak.

Jól néz ki, ha összehangoljátok az öltözéketeket. Lehet nagyon ünnepélyes, elegáns, divatos, trendi, vagy mindenki farmerban, vagy csak fehérben, csak feketében… ezt a ti fantáziátokra bízom. Amikor nagy a család, akkor célszerű az egyszínű mellett dönteni, mert akkor kevésbé lesz zsúfolt érzetű a kép. Olyan színt válasszatok, ami a nagyszülőknek és a legkisebbeknek egyaránt jól áll. Az összhang így már a rákészülésnél, készülődésnél elkezdődik és még biztosabb a jó eredmény, az olyan képek, amin mindenki jól néz ki. Biztosítok átöltözési lehetőséget, ha többféle stílust szeretnétek, így érdemes többféle hátteret is választani hozzá.

A hölgyeknek sminkest hívok, és kollégáim is segítenek a frizurák, gallérok és nyakkendők megigazításában.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2