Skip to main content

adv

Hogyan készül - azaz a fotózás menete

A fotózás intim, kapcsolat alapú, legyen szó portréról családi fotóról, glamour fotózásról, vagy a bátrabbaknak boudoir fotózásról. Mindenképp egy adott élethelyzetet mutat be, klasszikus, időt álló képekben. Hangulatodtól függően, Te bolondítod, fűszerezed saját igényed szerint.

 
Különböző csomag ajánlatokból tudsz választani, amik a fotók számát, stílusok variációját tartalmazzák, így Te döntheted el milyen terjedelemben készüljenek képeid. Ezek után időpontot egyeztetünk a sminkessel, fodrásszal, alkalmanként stylist segítségét kérjük.

 

Találd ki, mit szeretnél

Biztosan van valami elképzelésed, hogy milyen stílusú fotót szeretnél magadról, és arról is, hogy mennyit szeretnél megmutatni magadból. Ezért választhatsz a portré fotózás a glamour fotózás és a boudoir footózás közül, de komplett portfólió fotósorozat is készülhet, ha mindegyikből szeretnél egy-egy szeletet.

Ha már választottál kategóriát, akkor egy személyes találkozó alkalmával választhatsz az enteriőr díszletei közül és segítségedre lesz műtermemben található számos album minta fotósorozata is. Találsz mintaképeket a weboldalon is, de a képek intim hangulata miatt számos fotóalbumot kizárólag személyes találkozó alkalmával tudod megtekinteni. Képeitek intimitása, biztonsága számomra a legfontosabb!

Amikor már találtál megfelelő stílust, akkor tudsz csomagot választani az elképzeléseidhez. A különböző csomagok tartalmazzák a díszletek, hátterek számát, az átöltözések és smink variációk számát és ezen kívül, hogy mennyi képből választhatod ki a retusált változatot.

Ezek után egyeztetjük a sminkest, fodrászt, ruhákat és egyéb kiegészítőket. Ne aggódj, nekem mindig van ötletem, ha Te tanácstalan lennél. A fotózásnál merd elengedni magad és légy az, aki ott legbelül vagy. Mutasd meg magad! Bízz bennem, segítek megmutatni az igazi önmagad.

 

Fotózás időpontja

Nekem kötetlen a munkaidőm, így teljesen a Te időbeosztásodhoz tudjuk igazítani a fotózást. Döntened kell, hogy a stúdióban, külső helyszínen, a saját otthonodban, vagy a természetben szeretnéd.

Fotózás után együtt megnézzük a képeket és kiválasztjuk, melyikeket fogom retusálni.

 

Utómunka

Közvetlenül a fotózás után a „nyers” képeket digitális formában elviheted, hogy kényelmesen saját otthonodban válaszd ki a csomagnak megfelelő darabszámú retusálandó képeket. A retus kb. egy hét amit szintén elektronikus formában küldök vissza. A retusálás nálunk finom és tiszta , így megőrizheted saját egyéniséged!

Képeidet továbbá kérheted különböző méretű printekben, fotókönyv formájában, de készíthetünk nagy méretű kasírozott nagyítást, keretre feszített vászonképet is!

Az ünnepi időszakban üdvözlőlapot és naptárakat is!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2