Skip to main content

adv

Pocakos fotózás

Amikor kisbabát vársz, az az életed csodálatos időszakáról szól. A pocakos fotózás akkor van jól időzítve, ha már igazán szép gömbölyű a pocakod, még nem az utolsó pillanatokban vagy, és még te is jól érzed magad. Célszerű a 32-36. héten elkészíteni a fotókat. Sok képen egyedül leszel, de második, harmadik terhességnél kisbabával is fényképezkedhetsz, vagy akár pároddal együtt is.

 

Set Up a pocakos fotózásnál

Lehet fotózni a műteremben vagy akár a természetben. Ez attól függ, az év melyik időszakában vagyunk, mennyire vagy bevállalós, hogy tudod elengedni magad akkor, ha esetleg mások is láthatnak messzebbről. A szabadtéri pocakos fotózás a fények miatt nagyon természetes tud lenni. A műterem előnye pedig, hogy minden paramétert én állítok be és nem kell alkalmazkodnunk a gyorsan változó környezeti elemekhez. Nálam számtalan háttérből választhatsz, akár a műteremben is tudok erdőt varázsolni köréd. Nagyon szeretik a kismamák is a szexi fotókat. Nálam minden gátlásodat és ruhádat le tudod vetkőzni. Ilyenkor egyszerre csak egy vendégem van. Garantálni tudom a nyugalmadat.

 

Kismama fotózás Budapesten by kovacskatafoto

 

Ez fotózás szempontjából is különleges műfaj, ami nagyobb felkészülést igényel. A kismama hangulata, állapota nagyon befolyásolja az eredményt, ezért is jó az a női fotós, aki már átment ezen az élményen. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak ebből az időszakból. Könnyen egy hullámhosszra kerülök a kismamákkal, bizalmi légkört tudok velük kialakítani. Ezért is tartom ezt a foglalkozást az egyik leginkább kapcsolat alapú szakmának. Beszélgetünk, jól érezzük magunkat… megnyílnak a kismamák. Fotóim visszaadják az intim pillanatokat.

A pocakos fotózás megismételhetetlen, utánozhatatlan… hiszen minden babával más. Az első azért mégis minden nőnek különleges, hiszen először élik át, amikor nő a pocakjuk és egyre elevenebb.

 

Pocakos fotózás Budapest by kovacskatafoto

 

Kipróbálod?

Szeretettel várlak Téged is egy felejthetetlen játékos, ugyanakkor szexi fotózásra, melyen csak mi nőtársak veszünk részt. Reflektorfénybe kerülsz, de a főszerep természetesen a pocakodé lesz, benne a kis pocaklakóval. Pár hónap múlva csecsemőfotózás, majd a tesókkal is. Másik lehetőség, hogy én megyek el hozzátok, ha nem annyira kényelmes neked eljönni a műtermembe. Az otthonotokban még jobban el tudod engedni magad és a környezet is ismerős lesz a fotókon. Minden fotózáshoz szükséges eszközt viszek magammal, neked csak magadat kell adnod. A kisbaba is nyugodtabb a pocakban, ha te jól vagy. Egy ilyen közös programra szeretnélek invitálni, ami később is visszaidézhető a fotókkal.

Pocakos fotó by kovacskatafoto

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2