Skip to main content

adv

Férfi portré fotózás és üzleti témájú fotózás by kovacskatafoto

Amikor kell rólad egy jó portré

Nincs mese, kell egy olyan kép, amit minden hivatalos helyre feltehetek. Itt kezdődnek a bajok. Amikor már nem elégszik meg az ember egy silány kivágással vagy egy selfie-vel. Egy igényes vezetőnek vagy cégtulajdonosnak, sőt minden sales-elnek és menedzsernek szüksége van legalább egy valamire való portréval, ami őt képviseli. 

Egyszóval kell legaláb egy fotó, amin jól nézel ki, nem is túl komoly, de azért tekintélyt sugároz. Amit feltölthetnek rólad a weboldalra, lehet LinkedIn profile kép, meg amit az újságíróknak is elküldhetnél, ha fel szeretnék tenni az arcodat a riportod mellé, ami jó a menedzser önéletrajzodba/portfóliódba, stb.

Lehet klasszikus vagy modern farmeres stílusú a portré fotózás, a légyeg, hogy határozd el magad. Több garnitúra ruhát is hozhatsz, 2-3 sorozat is készíthetünk. Lesznek arcképek, mellképek, és egész alakosak is minden sorozatban. Műtermemben van átöltözési lehetőség és a hölgyeknek sminkest is szoktunk hívni az alkalomra.

Tudom, hogy nehéz időt szakítani a fotózásra, ezért kérj időpontot jó előre, amikor tudod, hogy biztosan ráérsz, hogy nekem is szabad legyen az az időpont. Sokaknak az idejük a legdrágább. Érdemes egyszer rászánni ezt az időt, ekkor mi kialakítjuk a fotózás körülményeit, a háttereket, stb… és évekig használhatod ezeket a fotókat, prospektusokon, weboldalakon, minden hivatalos kiadványon, arculati elemeken.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2