Skip to main content

adv

Szabadtéri fotózás

Van kedvenc helyed, ahol szeretnéd lefényképeztetni magad? Itt csak a távolság szab határt. A szabadtéri fotók mindig sokkal természertesebbek és nem csak azért, mert a természetben készülnek :-) hanem a természetes fények és árnyékok miatt is.

 

Szabadtéri családi fotózás

Ezeket a fotókat készíthetjük akár a kertetekben is. De a Váralja vagy a Dunapart is megfelelő helyszínei lehetnek egy szabadtéri fotózásnak. Szépen visszaköszönnek a ruhátokban összehangolt színek, mint pl. ezen a családi képen is. Itt szeretem az egyszerű, természetes beállásokat, hétköznapi kedves pillanatokat. Akár egy jelentősebb kerti partira vagy kint megrendezett családi ünnepségekre is meghívhattok fotózni.

 

Családi szabadtéri fotózás by kovacskatafoto

 

Extra kültéri hangulati elemek 

A meghitt pillanatokat tovább fokozhatjuk különböző hangulati elemekkel. Ilyen pl. a naplemente, a tavak és a bennük tükröződő természet. Olykor, ha szerencsénk van, még egy szivárványt is lencsevégre kaphatunk. Szép és jól bevált “helyeim” vannak, ahol fotóztam már. Ezeket szívesen megmutatom Nektek is! Sőt! Pár trükk is van még a tarsolyomban. Szeretettel várlak Titeket kedvenc helyeim egyikén, egy előre megbeszélt időpontban és elkészítjük a természetben legújabb fotósorozatotokat.

 

Szabadtéri család fotózás by kovacskatafoto

 

Pocakos fotózás a szabadban

A kismamákról készült intim, gyengédséget árasztó képek is jobban sikerülnek a természetben, mint a műteremben. Most, hogy a nyárral a kültéri fotózásnak is elkezdődött a szezonja egy szál lenge ruhán keresztül a pocak gömbölyűsége is jobban kiemelkedik és a kismama is jobb kedvű, mint télen. Megismételhetetlenek ezek a pillanatok.

 

Páros fotók, testvér fotók, szexi fotók a természetben

Bevállalós vagy? Van bátorságod szabadtéren lenge öltözetben pózolni? Azért a közszemérem sértést nem vállalom, de pár jó beállásban fürdőruhában vagy valami lágy esésű, vékony nyári ruhában lencsevégre kaplak, elvégre a glamour fotózás szabadtéren is kiváló.

Szabadtéri fotózás Kovács Kata Fotó

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2