Skip to main content

adv

Páros kismama fotózás

Páros kismama fotózás után néhány hónappal indulhat a sorozat, amikor már a kisbaba is a képeken van a kismama és kispapa mellett s nem a pocakban. Így teljes a kép, amikor a pocakos fotókon is ott van az apuka.

 

Páros pocakos fotózás

Amikor megszületett a család döntése, hogy jöhet a kisbaba, a leendő anya is felkészítette magát lelkileg és szervezetét fizikailag a más állapotra, akkor, ha minden összeállt és a csillagok is úgy akarják, megfogan a kisbaba. Ekkor az anyuka még nem is gondolja milyen új érzéseket fog megtapasztalni. Nő a kisbaba és vele együtt a pocak is. Kicsit átalakul minden, ugyanakkor ez a "teherviselés" is könnyebb együtt. Egy igazi párkapcsolatban megosztják magukat egymással és "együtt sírnak, együtt nevetnek" a partnekek. A fájdalmait nem tudja átadni a kismama, de mégis könnyebben viseli, ha a férje támogató környezetében van. Amikor egyébként is mindent együtt csináltok, a fotózást se hagyjátok ki! Így emléketek is lesz erről az időszakról.


Páros pocakos fotózás Budán by kovacskatafoto

 

Mikorra érdemes a páros kismama fotózást időzíteni?

A páros kismama fotózás legjobb időpontja a terhesség 32-36. hetében van. Ilyenkor a pocak már szép kerek és még nem az utolsó pillanatok vannak. Nem szabad addig halogatni, amikor már nagyon nehéz, derékfájós és izgulós lesz a kismama.

 

Hol zajlik a páros pocakos fotózás?

A páros pocakos fotózás műtermemben, az otthonotokban, vagy szabadtéren is történhet. Szabadtéren sokkal nehezebb, de természetesebb fotók készíthetők. Otthonotokban a lehető legkényelmesebb a kismamának, mert megszokott környezetben van, nem kell kimozdulnia otthonról és a férj is segíteni tudja. Műtermem maximálisan berendezett az ilyen alkalmakra. Abban az időpontban csak ez az egy páros pocakos fotózás lesz, senki sem fog zavarni, ezért nyugodt, intim környezetet tudok kialakítani, hogy jól érezzétek magatokat a fotózás alatt.

 

Páros kismama fotózás Budán

 

Hogyan zajlik le és mennyi idő egy ilyen páros kismama fotózás?

Időpont egyeztetés mindig szükséges, hogy meg tudjuk előre beszélni, hogy hány hátteret és milyeneket szeretnétek, és előre fel tudjak ezekkel és a hozzá illő díszletekkel készülni. Két- három háttérnél ne legyen több és 2-3x át is tudtok öltözni, – az erre kialakított helységben – hogy változatosabb lehessen az eredmény. Általában két-három órányi időt vesz igénybe egy ilyen páros kismama fotózás. Az ajánlott hátterekből kiválasztottakhoz választok bútort, kiegészítőket és az egész enteriőrt megfelelően előkészítem, bevilágítom, hogy a lehető legkevesebbet kelljen időnkből a technikára fordítani. Javasolni szoktam a profi sminkest. Ha műtermembe hívjuk a sminkest, vele is egyeztetni kell az általunk megbeszélt időpont. A sminkelés időtartama nincs benne a fotózás idejében, ezzel is kalkulálnunk kell. Amit szintén el kell döntenetek, hogy mennyire szeretnéd megmutatni magad és pocakod.

 

Apás kismama fotózás Budán by kovacskatafoto

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2