Skip to main content

adv

Tini fotózás

Hihetetlen hamar elrepülnek  a gyermekévek is és hipp-hopp tinédzserekké érnek. Azonban ennek a kornak is megvan a bája, hiszen tini gyermekről épp olyan öröm fotókat készíteni.

 

Tini portfólió

A bátrabbakról portfóliót is készíthetünk. Amikor már bontogatják a szárnyaikat…  a fotózás végére valóban önbizalommal teli kész hölgyként távoznak. Jó játék, örök élmény akár barátokkal, barátnőkkel, vagy a tesóval közös képet készíteni. Jó ajándék tinédzser korú gyerekek számára szülinapra, ballagásra, érettségire és nagy öröm a szülők és a nagyszülők számára is.

 

Tinédzser fiú fotózás by kovacskatafoto

 

A gyerekek hamar változnak, gyorsan tinikké, majd fiatal felnőtekké válnak. Amikor megújulásról, lakásfelújításról van szó egy-két régi képet is érdemes kicserélni a falon. Ez rövid idő alatt, kis energia befektetéssel, alacsony költséggel hoz nagyon nagy változást. Az emberek többsége ugyanis vizuális. És a first impression is nekünk kedvez, ha profi fotós által készített képeink hatására az első benyomás után automatikusan jó véleményt hoznak rólunk. Tehát ne halogassunk tovább, fotózásra fel!

 

Testvér fotózás, pár fotózás

A tinédzserek imádnak a barátaikkal fotózkodni. Lehet, hogy ezek a fiatalkori barátságok örökké tartani fognak és később nagyon vicces és jó érzés lesz visszanézni ezeket a korai képeket. A rengeteg optikailag torz selfie, és olykor életlen, rossz beállítású, silány minőségű kép helyett válasszátok a profi minőséget, amin  tényleg jól néztek ki és büszkén mutogathatjátok bárkinek!   

 

Barátnős fotózás

Lepd meg barátnődet egy közös fotózással! Jól érzitek magatokat együtt? Lehet, hogy ez egy örökre szóló kapcsolat? Örökítsétek meg, jó lesz pár év múlva visszanézni. Igazi buli egy ilyen fotózás. Biztos jól néztek ki együtt! Öltözzetek össze! Hasonló stílus, ugyanolyan színvilág, ez is mutatja az összetartozásotokat. Biztosan találok hozzá egy tuti jó hátteret, ami kiemel benneteket. Egyeztessetek időpontot és gyertek el! Vagy lehet egyikőtöknek meglepi is!

 

Tini fotózás by kovacskatafoto

 

Fotózás a haverokkal

A gyerekkori barátságok sokszor felnőttkorban is megmaradnak. A haverkodás, brigádozás soha nem maradhat el! Egy hullámhosszon perdültök? Mások nem is értik a vicceiteket? Akartok egy újabb közös élményt? Csak a legjobb haverokkal! Csak a kemény mag! Ezen a képen mind rajta lesztek tetőtől-talpig! A cipőtök is! Nem úgy, mint a selfie-ken. Meg persze jól fogtok kinézni rajta!

 

Miért csináltass tini portfóliót?

Itt lehetsz vagány, senki nem szól be, hogy kösd be rendesen a cipőd, tűrd be a derekad, fésülködj meg és amúgy is sok már a zselé. Alakítsd ki saját stílusod! Vedd fel a kedvenc ruhád, ne a legszebbet, azt, amit legjobban szeretsz, ami szerinted legjobban hozzád illik. Kiegészítőkről is gondoskodj és hozhatod rád jellemző kedvenc tárgyadat is, ha illik a szerkóhoz (bőrdzseki, teniszütő, gördeszka). Pózolj, és éld bele magad a szituba. Bárki lehetsz, aki csak szeretnél! Nézd meg weboldalamon a tini portfóliókat. Csinálok portrékat és egész alakos képeket is több pózban. Általában egy átöltözéssel, így két ruhában, két különböző háttér előtt szoktam javasolni a tini portfóliót. Egy szolidabb, kedvesebb és egy kicsit sem visszafogott változatot. Lányoknak lehet egy finom, elegáns, igazán nőies, hajfeltűzéses-szoknyás vagy mini ruhás verzió és egy vagány farmeres leengedett hajjal, sokkal lazább pózokkal. És tudom, hogy a fiúkat sem kell félteni.

Ezeken a fotókon a legjobb formádat hozod, bátran mutogathatod bárkinek és a nagyinak is ajándékozhatsz belőle. A faladra is kiteheted és pár év múlva is büszke lehetsz rá! 

Tini fotózás Budapesten

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2