Skip to main content

adv

Karácsonyi fotózás

A legtöbb kisgyerek imádja a hangulatot, a fényeket, az izgalmat, és magát a karácsonyfát is. És bizony érdemes ezeket a pillanatokat megörökíteni, akár az egész családdal együtt. A karácsonyi családi fotózás különösen izgalmas, hiszen nem csak a pillanatokat kell elkapnunk, hanem varázslatos hangulatú fotókat kell készítenünk. Természetesen ehhez nagyban hozzájárul a háttér, ám érdemes a színekkel, fényekkel is játszani egy kicsit, hogy a végeredmény valóban igazi karácsonyi hangulatot árasszon. Az sem utolsó szempont, hogy az elkészült képek a legszebb ajándékai lehetnek a nagymamáknak, nagypapáknak, nagynéniknek!

 

Összhangban a karácsonnyal

A fotókat már jóval karácsony előtt is elkészíthetjük, hiszen karácsonykor már mindenki ünnepel, vagy még azt sem tudja, hogy hol áll a feje, mert az utolsó ajándékokért rohangál, vagy éppen finomságokat készít az ünnepekre. Ezért mindenképpen hozzatok ünnepi öltözetet, akár 2-3 garnitúrát is, hogy több sorozatot is készíthessünk. Hölgyek a magassarkút, és az ékszereket se felejtsék otthon, a sminkessel pedig előre egyeztetünk. Akkor a legnagyobb az összhang, ha már előre egymáshoz illő ruhákat választotok és olyan kiegészítőkkel is készültök, melyek színei visszaköszönnek egymás ruháin. Lehet pl. egy domináns színt választani, pirosat, királykéket, vagy lilát, tetszés és lehetőségek szerint valami jelentőset, ami mindenkin megtalálható. Vagy lehet mindenki konzervatívan fekete-fehérben. A kis gyerekeknél azért jobb, ha kerülitek a sötét színeket. Ha bizonytalanok vagytok, dobjatok be több variációt a kocsiba, itt együtt kiválasztjuk a megfelelő darabokat. Az egyszínű, mindig jobb, mint a mintás és az élénk színek jobban mutatnak, mint a sápasztó natúrak. Itt kiválasztjuk a ruhákhoz az enteriőr háttereket, hangulatot és kiegészítőket, és kezdődhet a fotózás.

 

Karácsonyi fotózás by kovacskatafoto

 

Az ünneplős képek közül is a karácsonyi fotók mindig gyöngyszemek. A karácsonyi hangulat kinek könnyekkel, kinek mosollyal, de mindenképpen szeretetet ébreszt a szívekben.

Idén gyertek el Ti is egy karácsonyi fotózásra! Érdemes időben összeszervezni, hogy az egész család ráérjen, ne legyen rohanós és még szabad legyek abban az időpontban.

 

A képek hangulata, hátterek

Itt sokféle karácsonyi hangulat közül választhattok. A klasszikus piros vagy arany karácsony mellett, van kék karácsony is és csupa fehér, amihez hófehér ruhákat hozzatok. Nagy kedvenc most a pasztell karácsony, a letisztult, finomságokkal. Az ezüst karácsony is trendi, különösen ahol tinédzserek is vannak a családban. Még téli hangulatvilágúak havas, zúzmaráit is meg tudjuk valósítani.

 

Karácsonyi gyermek és családi fotózás by kovacskatafoto

 

Meglepetésként új karácsonyi enteriőr hátterek

A karácsonyi fotózás alkalmával megújítottam díszleteimet, és több karácsonyi enteriőrt rendeztem be műtermemben.

  1. Színes karácsony
  2. Téli mesevilág
  3. Királykék luxus karácsony
  4. Ajándékok között
  5. Karácsonyi szeretet

Nagyon kellemes ünnepeket kívánok! De előtte találkozunk még, ugye? Tudjátok, karácsonyi fotózás! Jelentkezzetek be még időben.

karácsonyi fotók készítése akár ajándékba is

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2