Skip to main content

adv

Portré fotózás

Portré fotózás sok célból, szinte bármilyen fórumra készülhet. Csináltathatsz pl. konkrét megjelenéshez valahová, vagy a weboldaladra, de csak úgy is. Viszont, ha már vannak jó fotóid magadról, cseréld le profilképeidet a közösségi oldalakon. Akár mindegyiken lehet más-más kép. A Facebook-on egy lazább, vagányabb hangulatú, az Instán valami szép és kedves, a LinkedIn-en egy hivatalosabb, üzletiesebb portré fotó.

 

Mindig kell egy kis megújulás!

Használd ki most az alkalmat! Mindenhonnan szedd le több éves, esetleg nem annyira jól sikerült, vagy megunt képeidet. Csináltass végre olyan személyre szabott portré fotókat, amik tetszenek és téged képviselnek. Lehetsz merész is! Szoktam javasolni, hogy kicsit toljuk ki a komfortzónádat. A megszokottakon, a komfortzónán kívül, a fotós kliséket is elhagyva, tényleg eredeti ötletek jönnek ki belőlünk. Együtt biztosan megtaláljuk, ha nem, akkor kialakítjuk új stílusodat! Ne félj a változástól! Amikor az emel rajtad, téged támogat és segítségével jobb eredményeket érsz el a mindennapi életedben is. Már akkor megérte, ha általa jobb hangulatban leszel, közelebb kerülsz magadhoz.

 

Glamour fotózás by kovacskatafoto

 

Amikor végre rászántad magad a portré fotó készítésére, megvan a helyszín, az időpont, érdemes kicsit rákészülnöd. Ez a beletett energia igazán nem lesz nagy erőfeszítés a jó eredmény érdekében. Érdemes kipihenned magad előtte és amennyire lehet a legjobb formádat hozni. Ez nem csak a külsődre vonatkozik. A jó állapot és kiegyensúlyozottság megjelenik a fotón, az arcodon. Persze ezen itt is sokat javít egy gyors beszélgetés, ami kizökkent a mindennapokból és kicsit el tudod felejteni az otthoni gondokat, munkahelyi problémákat. Szerintem, ez is a fotós feladata, ezért is érdemes velem készíttetni portré fotóidat. Műtermemben lehetőség van átöltözésre, ha több szettet hozol és fodrász, sminkes bevonására is, akiket kérésedre iderendelek és akkor ezzel az idővel is számolnunk kell.

 

Hozd formába magad, hangolódj rá!

Legyenek olyanok a képek, mintha 10 éve készültek volna, amin még Te is meglepődsz. Ehhez kellesz Te a modell, én a fotós, aki látja mik a legelőnyösebb beállítások, pózok, hátterek neked és kihozza belőled, ami benned van és női portré fotózás esetében a profi sminkes. Portré fotózásnál is elengedhetetlenül szükséges a professzionális smink, ami a megszokottnál kicsit erősebb és kiemeli a szemeidet. Na, kipróbálod?

 

A smink fontossága miatt a nőkön volt a hangsúly, de természetesen férfiakat is várok portré fotózásra. Lehet egy laza farmeres, felhajtott ingujjas szett és egy kifinomult öltönyös-nyakkendős portré sorozat. Vagy szeretnél valami különlegesebbet? Válasz zakót és hozzá illő, de eltérő színű nadrágot, vagy egy piros cipőt. J Legyél egyedi és ne félj a színektől, találunk hozzád jó hátteret! Ha mégis bizonytalan vagy, hozz több öltözetet, segítek választani!

 

 

Férfi portré fotózás by kovacskatafoto

 

Üzleti és céges portrék

Cégeknél célszerű mindenkit közel egy időben fotózni, így sokáig nem lesz gond, hogy honnan szedjék elő a kollégák a grafikusoknak a jó fotókat. Vezetői portréknál általában több féle felvételt készítünk, hiszen nekik a legdrágább az idejük és sokszor pont külföldön vannak a céges fotózás időpontjában. Így, hogy sokféle fotó készül, később mindenhová megtalálják a kollégák a megfelelő képet legyen az weboldal, katalógus vagy egyéb promóciós anyag.

 

Portré fotózás by kovacskatafoto

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2