Skip to main content

adv

Karácsonyi boudoir és glamour fotózás

A glamour fotózás egy olyan fotózás, ahol igyekszem kiemelni a nőiességedet, egyediségedet, karakteredet. Lehet kicsit szexi is, de nem feltétlenül. Egy fotósorozat nőknek, amit kifejezetten rád szabunk. Lepd meg magad és Kedvesedet karácsonyra.

 

A boudoir fotózás az igazán szexi fehérneműs képek sorozata. A glamour-nál sokkal direktebb, többet mutat a testből, kacérabb, bevállalósabb stílus. Szexi, de sohasem pornográf. Mindig nagyon ízléses és kifinomult fotókat készítünk, most extra ünnepi kiegészítőkkel. Még angyalszárnyad is lehet az angyalkás karácsonyfa alatt. :-)

 

boudoir és glamour fotók karácsonyra

 

Szeretnél egy szexi karácsonyi meglepit?

2 az 1-ben :-) Megajándékozhatod Kedvesed és Neked is nagyon izgalmas élmény lesz. Igazán jó képeket szeretnél? Kihozom belőled azt, amit még más fotós nem. Fotózással töltött éveim hatalmas tapasztalatával nincs olyan nő, akinek ne találnám meg előnyös oldalát.

 

Hozz szexi fehérneműket, légy kacér, pózolj, érezd jól magad és vidd haza Kedvesednek az eredményt. Műtermem kényelmes környezet ahhoz, hogy elengedd magad. Ledobhatod magad a szófára, ihatsz egy teát, közben megbeszéljük, hogy milyen fotókat szeretnél. Sőt, azt amire gondoltál még megextrázzuk. A nők szeretnek hozzám járni, mert itt kiengedhetik a feszültséget. Kicsit kiléphetsz a kerékvágásból és figyelhetsz magadra. Itt csak csajok vagyunk! Külön helységet alakítottam ki az átöltözésre. A szépítkezőasztalnál megfelelő fények vannak, hogy a sminktükörben jól lásd magad. Profi sminkest is hívok, ha szeretnéd. Az erősebb, ünnepibb, profi smink jól mutat a fotókon. Ha szexi fotót szeretnél és bizonytalan vagy, több szettet is hozhatsz. Az elmaradhatatlan fekete szűk miniruhádat, dekoltált vagy válkidobós felsőket, csipkés combfixet hozzáillő fehérneművel… segítek választani. Semmiképpen ne felejtsd otthon a legmagasabb tűsarkúdat, még ha kényelmetlen is, nem kell menned benne csak megállni pár percig, vagy lábaidat az égbe emelni.

 

Több sorozatot is készíthetünk más-más akár karácsonyi hátterekkel. Ezért is hozz többféle szettet. Ezek stílusukban is eltérhetnek, így nagyobb lesz a hatás. Gondolkozhatsz úgy is, hogy legyen rólad egy szolidabb sorozat, amit másnak is megmutathatsz. Majd kevesebb ruhában egy szexi és végül lehet néhány sokkal többet mutató boudoir meglepetés kép.

 

karácsonyi boudoir és glamour fotózás

 

Készítünk egész alakos, portré- és mellképeket is többféle pozitúrában. Választunk egy hátteret, több sorozatnál többet, és hozzá illő kiegészítőket, melyeket mind a ruháddal és a stílusoddal hangolunk össze. Először persze, mindenekelőtt megbeszéljük a keretmesét, az elérni kívánt hangulatot, eredményt, majd mindent ehhez igazítunk.

 

Jó tanácsok a fotózás előtt:

  • Maradj hidratált és kipihent!
  • Közvetlenül a fotózás előtti napokban ne napozz, és ne menj szoláriumba.
  • Lábadat és a bikini vonaladat 2-3 nappal előtte gyantáztasd, vagy előző nap borotváld, hogy a fotózás napján ne legyen irritált a bőröd.
  • Gyere laza ruhában, hogy ne maradjon nyoma a szűk holmiknak a testeden!
  • Előző nap mosd meg a hajad, hogy ne szálljon, így csak a frizurádat kell megcsinálni, de érkezhetsz egyenesen a fodrásztól is. A sminkest ide hívom neked.

 

Boudoir és Glamour fotózás by kovacskatafoto

 

Kicsit izgulsz, hogy nem vagy már 20 éves és sohasem voltál modell alkatú?

Megnyugtathatlak, a boudoir fotózás 18 éves kortól a végtelenségig terjed. Nincsenek korlátok, minden nő számára lehetséges! És senki sem tökéletes! Ez pedig igaz is. Mindannyiunknak van olyan testrésze, amit nem kedvelünk, de ezeket különböző pózokkal és előnyös világítástechnikával elfedhetjük és képesek vagyunk kiemelni kedvenc területeinket. Minden nő gyönyörű és ezt meg is mutatjuk! Női fotósok vagyunk, kb. tudjuk, hogy mik az ellenérzések, korlátok és ezeken hidd el, bőven lehet segíteni. Hiszem, hogy minden nőről lehet jó képet csinálni! És meg is látom, kinek mi az előnyös beállítás, mit célszerű kiemelni, hová tegyünk esetleg egy kis selyemsálat. Nekem ebben van tapasztalatom és végső megoldásnak ott van a retus is.

 

Boudoir és Glamour fotózás Budapesten

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

adv2